Home - Back - Help
Prijzen
 
     
     
 

 De prijs voor het tonen hangt af van frequentie van tonen en van het aantal malen doorgeklikt.

Frequentie:
Advertenties worden geplaatst als een vervangend logo op een scherm van MySailingraces. De frequentie van het tonen van een advertentie hangt daarom af van het aantal keren dat schermen worden getoond. Meer gebruikers van MySailingraces betekent automatisch vaker tonen van een scherm en dus van een advertentie. Meer adverteerders betekent meer concurrentie bij het tonen van een advertentie. De adverteerders hebben de mogelijkheid om de mate van concurrentie tussen de verschillende adverteerders te beïnvloeden door te kiezen voor een meer of minder sterk abonnement. Een sterk abonnement met bijvoorbeeld 10 punten geeft 10 keer zoveel kans op het tonen van een advertentie dan een abonnement van 1 punt. Zo kan worden gekozen uit de volgende abonnementen:

  1. Abonnement Dinky. Prijs € 25,00 per jaar. Concurrentiekracht: 2 punten.
  2. Abonnement Daysailer: Prijs € 75,00 per jaar. Concurrentiekracht: 5 punten.
  3. Abonnement Maxi: Prijs € 150,00 per jaar. Concurrentiekracht: 8 punten.
  4. Abonnement Windjammer: Prijs € 300,00 per jaar. Concurrentiekracht: 10 punten.

Aantal malen doorgeklikt:
Elke keer dat een gebruiker vanuit een getoonde advertentie doorklikt naar de website van de adverteerder is een click. Elke bundel van 1000 clicks kost € 10,00. Tevoren betaalt de adverteerder voor een aantal bundels. Als alle bundels van een adverteerder zijn verbruikt, worden van de adverteerder geen advertenties meer vertoond. 

Ter verificatie worden de doorbelaste clicks per advertentie bijgehouden als totaal, als aantal van de lopende dag en als aantal van de maand. De adverteerder kan op elk moment zien hoe vaak op welke advertentie is doorgeklikt naar de website van de adverteerder

 
     
     
 
Home - Back - Help

My Sailingraces
v1.9.4