Home - Back - Help
Veelgestelde vragen
 
     
     
 
  1. Als ik mijn eigen gegevens wijzig en op VERZENDEN druk staan later de oude gegevens er weer. Hoe kan dat?
  2. Hoe plaats/wijzig ik (een foto van) mijn schip?
  3. Kan MySailingraces.com ook worden gebruikt voor de woensdagavond wedstrijdjes van onze watersportvereniging?
  4. Kunnen alle gegevens van een wedstrijd op de eigen PC worden opgeslagen om daar te bewaren of om daat verder te bewerken? 
  5. Kunnen deelnemers de eigen gegevens steeds wijzigen en aanvullen?  

Vraag 1: Als ik mijn eigen gegevens wijzig en op VERZENDEN druk staan later de oude gegevens er weer. Hoe kan dat?

Antwoord:  Nadat op VERZENDEN is gedrukt, hebt u nog de mogelijkheid om uw wijzigingen te controleren. Pas nadat u ook op BEVESTIGEN hebt gedrukt, worden de wijzigingen opgeslagen.


 Vraag 2: Hoe plaats/wijzig ik (een foto van) mijn schip?

Antwoord: Dit kunt u doen door in te loggen op Mysailingraces en in de lijst met Inschrijvingen op het 'Menu'-icoon te gaan staan en dan in het menu te kiezen voor 'Wijzigen:[Naam schip]'.


 Vraag 3: Kan MySailingraces.com ook worden gebruikt voor de woensdagavond wedstrijdjes van onze watersportvereniging?

Antwoord:  Jazeker. Voor de kleinere clubwedstrijden zal een deel van de functionaliteit van MySailingraces niet worden gebruikt en kan veelal worden gekozen voor de meest eenvoudige en goedkoopste vorm. 


 Vraag 4: Kunnen alle gegevens van een wedstrijd op de eigen PC worden opgeslagen om daar te bewaren of om daat verder te bewerken?

Antwoord:  Ja. Alle gegevens kunnen op de eigen PC worden opgeslagen om verder met Excel te bewerken. Hiervoor zijn alle lijsten op het scherm voorzien van een "EXCEL" knop. Door op deze knop te klikken worden alle gegevens van de betreffende lijst plus veelal alle overige gerelateerde informatie op de eigen PC opgeslagen in een CSV bestand. Dit CSV bestand kan met EXCEL worden geopend en bewerkt.   


 Vraag 5: Kunnen deelnemers de eigen gegevens steeds wijzigen en aanvullen? 

Antwoord:  Ja. Deelnemers kunnen altijd alle eigen gegevens wijzigen en/of aanvullen. Dit kan door naar de functie "Wijzigen eigen gegevens" te gaan.   


 

 

 
     
     
 
Home - Back - Help

My Sailingraces
v1.9.4