Home - Back - Help
Wat?
 
     
     
 

MijnZeilwedstrijden is begonnen in de hobbysfeer om de administratie rond de Colin Archer Memorial Race soepeler en minder arbeidsintensief te maken en vooral om het werk te kunnen verdelen over meerdere personen. Deze hobby is uitgegroeid tot professionele software welke aan elke zeilwedstrijdorganisatie tegen betaalbare prijzen kansen biedt. Daarom de 10 belangrijkste voordelen op een rij:

 1. Wedstrijdleidergemak.
  MySailingraces maakt het mogelijk om met meerdere mensen gelijktijdig administratieve handelingen te verrichten. Daarnaast kent MySailingraces diverse rollen welke aan verschillende gebruikers kunnen worden toegewezen. Dit geeft de wedstrijdleider uitnemende mogelijkheden om taken te delegeren. 
   
 2. Reductie afhankelijkheid.
  MySailingraces wordt gebruikt door meerdere wedstrijdorganisaties en binnen wedstrijdorganisaties door meerdere mensen. Hierdoor wordt voorkomen dat er binnen een wedstrijdorganisatie een opeenhoping van kennis ontstaat bij een enkel persoon en een afhankelijkheid van deze ene persoon. Een fijn gevoel voor de wedstrijdorganisatie en voor de betreffende functionaris.
   
 3. Deelnemersgemak.
  Gegevens van deelnemers en boten hoeven maar één maal ingevoerd te worden. Bij een volgende deelname aan een zeilwedstrijd volstaan een paar muisklikken om je in te schrijven. Alleen als er een wijziging is in de persoonlijke of in de boot gegevens zal er iets meer werk nodig zijn. 
   
 4. Gemakkelijk voor hulporganisaties.
  Externe dienstverleners als KNRM, Rijks Water Staat, Kustwacht en KLPD hebben altijd op dezelfde wijze en via een enkele website online toegang tot lijsten en gedetailleerde realtime data. Deze organisaties zijn bekend met de gang van zaken, wat de acceptatie van uw wedstrijd zal bevorderen.
   
 5. Continuïteit gewaarborgd.
  Omdat MySailingraces wordt gebruikt door gevestigde zeilwedstrijden als de CAMR en de 200 Myls SOLO is de continuïteit verzekerd en zullen aansluitende wedstrijdorganisaties verzekerd zijn van een jarenlange ondersteuning.
   
 6. Uitgekristalliseerd. 
  MySailingraces wordt reeds gebruikt door een verscheidenheid aan raceorganisaties. Alle benodigde basisfuncties zijn hierdoor reeds verwerkt en ontdaan van kinderziekten en andere zwakheden.
   
 7. Flexibiliteit.
  De mensen achter MySailingraces zijn jong, dynamisch en ambitieus. Al uw bijzondere wensen zullen flexibel worden toegevoegd.
   
 8. Bekendheid.
  MySailingraces wordt reeds gebruikt door een verscheidenheid aan raceorganisaties. Nagenoeg alle wedstrijdzeilers hebben daarom al eens te maken gehad met MySailingraces of hebben er van gehoord van collega zeilers.
   
 9. Bereikbaarheid.
  Omdat de bekendheid van MySailingraces onder wedstrijdzeilers groot is zullen de wedstrijdzeilers uw zeilwedstrijd gemakkelijk kunnen vinden en is aanmelding voor uw wedstrijd snel en gemakkelijk een feit.
   
 10. Interessant voor publiek.
  Elke wijziging is onmiddellijk online en beschikbaar voor iedereen. Hierdoor is het voor het publiek interessant om via MySailingraces uw wedstrijd te volgen. Dit zal des te meer gelden indien er gebruik wordt gemaakt van de Track & Trace mogelijkheden van MySailingraces.
 
     
     
 
Home - Back - Help

My Sailingraces
v1.9.4