Home - Back - Help
Waarom?
 
     
     
 

MijnZeilwedstrijden is begonnen om de administratie rond zeilwedstrijden soepeler en minder arbeidsintensief te maken en vooral om het werk te kunnen verdelen over meerdere personen. Om dit te bereiken is bij de realisatie veel aandacht besteedt aan de volgende facetten: 

 1. Rollen.
  Elke functie in de wedstrijdorganisatie wordt gehangen aan een rol en kan alleen worden uitgevoerd door personen, die beschikken over deze rol. Financiële functies kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd door de rol “Penningmeester” en deze rol kan aan één of meerdere personen worden toegewezen. Op deze wijze kan heel gemakkelijk het werk binnen de wedstrijdorganisatie worden verdeeld over meerdere personen.
   
 2. Financiële afhandeling van inschrijvingen.
  Inschrijvingen voor zeilwedstrijden gaat meestal niet zonder het betalen van inschrijfgeld. MijnZeilwedstrijden heeft functies om deze betalingen in goede banen te leiden. In de nabije toekomst zal het ook mogelijk worden om via MijnZeilwedstrijden te laten betalen met behulp van IDeal.
   
 3. Beheer van handicaps.
  De ……
   
 4. Meertalig.
  MijnZeilwedstrijden is van het allereerste begin internationaal opgezet. Op dit moment worden reeds een aantal talen ondersteunt en het is gemakkelijk om een extra taal toe te voegen.
   
 5. Publieksvriendelijk.
  Doordat alle wijzigingen onmiddellijk beschikbaar zijn voor opvragingen, beschikt het publiek over realtime informatie over het verloop van de wedstrijden. Dit maakt het interessant om steeds de website open te hebben staan.
 
     
     
 
Home - Back - Help

My Sailingraces
v1.9.4